Donderdag t/m Zondag 17:00 - 22:00 uur lunch vanaf 12.00 uur alleen op afspraak.

Menu

[:nl]

Bekijk hier het overzicht

Dit is het menukaart. Veel plezier.

[:]

Starters

[:nl]Lekkere gerechten om te starten…! Lekkere gerechten om te starten…! Lekkere gerechten om te starten…! [:en]An appetizer is a small first course of an overall meal.[:]

[:nl]Olijvenmix La Cocotte[:en]Bakalář[:]

€7,00
[:nl]Huis gemarineerde Mediterraans olijvenmix[:en]Czech Lager Beer, Rakovník[:]

[:nl]Panini Zabda al Pesto o Zaater[:en]Panini Zabda al Pesto o Zaater[:]

€7,00
[:nl]warme broodjes van pizzadeeg met
pestoboter en zaater[:en]Monte Velho, Portugal[:]

Vis & Schaaldieren

[:nl]We streven naar een verantwoord aankoopbeleid en kopen zoveel mogelijk vis en zeevruchten bij visbedrijven die goed en duurzaam zijn.[:en]Seafood is any form of sea life regarded as food by humans. Seafood prominently includes fish and shellfish.[:]
Salmon Mediterranean Restaurant
[:nl]Sardines mcharmel o maqli[:] €18,50

[:nl]Sardines mcharmel o maqli[:]

€18,50
[:nl]gevulde en gebakken sardines[:]

[:nl]Calamares[:]

€16,50
[:nl]gefrituurde inktvis met Marokkaanse
chermilasaus of aioli[:]

[:nl]Gamba’s Pir Piri[:]

€27,50
[:nl]gegrilde / gebakken garnalen, knoflook,
citroensap en chilis[:]
  • gegrild of gebakken

Uit De Lava Grill

[:nl]Door de eigenschappen van het lavagrill zorgt lavasteen dat er onder hoge temperaturen met meer controle gegrilld kan worden. Een karakteristieke en intense grillsmaak is het resultaat![:en]A steak is a meat generally sliced perpendicular to the muscle fibers, potentially including a bone. Exceptions, in which the meat is sliced parallel to the fibers, include the skirt steak that is cut from the plate, the flank steak that is cut from the abdominal muscles, and the Silverfinger steak that is cut from the loin and includes three rib bones.[:]

[:nl]Brochette Kefta[:]

€22,50
[:nl]2 gegrilde gehaktspiesen geserveerd met rijst
en seizoengroenten[:]

[:nl]Brochettes de Poulet[:]

€23,75
[:nl]2 spiesen met gemarineerde en gegrilde
kippenborst, met paprika en ui, geserveerd met
rijst[:]
[:nl]Jeune Boeuf[:] €27,50

[:nl]Jeune Boeuf[:]

€27,50
[:nl]tournedos van kalfshaas geserveerd met een
saus van verse tuinkruiden en een heerlijke
ratatouille van aubergines, paprika’s, courgettes,
ui en verse kruiden[:]

Desserts

[:nl]Het toetje - of deftiger: dessert - na het hoofdgerecht kan worden genuttigd om meerdere redenen. Omdat het lekker is, maar het eten van een toetje met veel suiker en vet (bijvoorbeeld in vla en ijs) geeft ook een vol en voldaan gevoel aan het einde van een maaltijd. Er zijn ook desserts die meer samengesteld zijn om de spijsvertering te bevorderen, en die de verwerking van het hoofdgerecht helpen verbeteren, zoals kaas.[:en]Dessert is a course that concludes a main meal. The course usually consists of sweet foods and beverages, such as dessert wine or liqueurs, but may include coffee, cheeses, nuts, or other savory items. In some parts of the world, such as much of central and western Africa, there is no tradition of a dessert course to conclude a meal.[:]

Arabic-sweets-baklava

€ 12,50

assortiment van Arabische zoetigheid

Couscous

[:nl]Cous·cous -Van oorsprong een Marokkaans gerecht. Vaak geserveerd met vlees, groente en saus. Groente wordt vaak gestoomd. Om het gerecht pittiger te maken, wordt harissa, een soort sambal, toegevoegd. Traditioneel eten Marokkanen vrijdagmiddag couscous, na het bezoek aan de moskee.[:]
[:nl]Couscous Tfaya[:en]Tagliatelle al Foie gras[:] €24,50

[:nl]Couscous Tfaya[:en]Tagliatelle al Foie gras[:]

€24,50
[:nl]Gestoomde Couscous met 5 groenten, kip,
licht gekarameliseerde uien en rozijnen[:en]Tagliatelle with cream sauce and foie gras[:]
[:nl]Couscous Bidaoui[:en]Salmon al due sedano[:] € 25,50

[:nl]Couscous Bidaoui[:en]Salmon al due sedano[:]

€ 25,50
[:nl]Gestoomde Couscous met 7 groenten en
lamsvlees[:en]Salmon with celery sauce and stuffed spring asparagus[:]

TAGINES

[:nl]Tag·ine - Marokkaanse benaming voor ‘stoofpot’. Deze Marokkaanse stoofpan bestaat uit een schaal van vuurbestendig aardewerk met daarop een kegelvormige deksel, die van binnen half geglazuurd is. Door deze vormgeving koelt het vocht af tijdens het koken en loopt weer terug de schaal in. Ingrediënten blijven hierdoor sappig en het vlees wordt lekker mals. Dit zorgt voor een unieke aardse smaak.[:]

WARME MEZZEH

[:nl]warme tapas om te delen of als voorgerecht[:]
Batata Harra €6,50

Batata Harra

€6,50
[:nl]gebakken aardappelen, knoflook en koriander
met een pikant sausje[:en]Finely sliced raw artichoke hearts and rocket lettuce topped with parmesan cheese[:]
[:nl]Merguez[:en]Pescatrice “a la persillade”[:] € 9,95

[:nl]Merguez[:en]Pescatrice “a la persillade”[:]

€ 9,95
[:nl]Marokkaanse worstjes gekruid met Harissa[:en]Monkfish lightly topped with butter, garlic, and parsley[:]
[:nl]Grilled Halloumi[:en]Ossobuco alla milanese e risotto allo zaffarano[:] €9,50

[:nl]Grilled Halloumi[:en]Ossobuco alla milanese e risotto allo zaffarano[:]

€9,50
[:nl]gebakken Libanese Halloumi kaas met Zaatar[:en]Ossobuco Milanese served with saffron risotto[:]
[:nl]Hummous Bil Lahma[:en]Peak Organic[:] €11,50

[:nl]Hummous Bil Lahma[:en]Peak Organic[:]

€11,50
[:nl]classic hummous met stukjes lamsvlees en
pijboompitten[:en]IPA (Portland, ME)[:]
[:nl]Briwat (4 stuks)[:en]Briwat (4 stuks)[:] €12,50

[:nl]Briwat (4 stuks)[:en]Briwat (4 stuks)[:]

€12,50
[:nl]met verschillende farces. Keuze uit:
– vis en zeevruchten
– kip en verse kruiden
– kefta met kaneel
– geitenkaas en tuinkruiden in een jasje honing[:en]Czech Lager Beer, Krušovice[:]
[:nl]Falafel[:en]Falafel[:] € 13,50

[:nl]Falafel[:en]Falafel[:]

€ 13,50
[:nl]Echte falafel met assortiment Arabische salades,
tahinsaus en plat brood[:en]Mendoza, Argentina[:]

KOUDE MEZZEH

[:nl]Mez·zeh - Kleine gerechtjes uit de Arabische – Mediterrane keuken. Net als de Spaanse tapas en Italiaanse antipasti. De kleine bordjes en schaaltjes worden met iedereen gedeeld aan tafel. Heerlijk van alles wat op je bord en vooral door elkaar eten.[:]
[:nl]Barba[:en]Carpaccio rucola e parmesan[:] € 7,50

[:nl]Barba[:en]Carpaccio rucola e parmesan[:]

€ 7,50
[:nl]Rode bietensalade, appel, olijfolie en knoflook[:en]Finely sliced raw beef with rocket and parmesan cheese[:]
[:nl]Tabouleh[:en]Fagottini di pollo agli asparagi[:] €8,95

[:nl]Tabouleh[:en]Fagottini di pollo agli asparagi[:]

€8,95
[:nl]fijngehakte peterselie, munt, tomaten, burghul,
olijfolie, citroensap[:en]Chicken with stuffed asparagus, asparagus sauce, and potatoes[:]
[:nl]La Cocotte Hummous[:en]Filetto di manzo “Bernaise”[:] €7,50

[:nl]La Cocotte Hummous[:en]Filetto di manzo “Bernaise”[:]

€7,50
[:nl]classic hummous, tahini , citroensap[:en]Beef fillet steak with bearnaise sauce and potatoes[:]
  • Aanbevolen
[:nl]Taktouka salade[:en]Creme Brulée[:] € 9,75

[:nl]Taktouka salade[:en]Creme Brulée[:]

€ 9,75
[:nl]salade van geroosterde aubergine, paprika en
tomaat (optioneel met ei)[:en]Dessert consisting of a rich custard base topped with a contrasting layer of hard caramel[:]
[:nl]Zaalouk[:en]Fire Island[:] €9,25

[:nl]Zaalouk[:en]Fire Island[:]

€9,25
[:nl]gegrilde auberginepuree met tomaat, knoflook en
diverse kruiden[:en]Lighthouse Ale (NY)[:]
[:nl]Baba Ghannouj[:en]Baba Ghannouj[:] €8,95

[:nl]Baba Ghannouj[:en]Baba Ghannouj[:]

€8,95
[:nl]gegrilde aubergines, tomaten, peterselie en munt[:en]Domaine Alary, France[:]

SOEPEN

[:nl]Soep wordt al sinds de prehistorie gegeten en is dus één van de oudste gerechten ter wereld! Soep is eigenlijk gewoon vloeibaar voedsel dat wordt bereid door bepaalde basis ingrediënten zoals groenten en kruiden samen te koken (een bouillon te maken). Iedere nationaliteit, iedere streek heeft wel haar eigen kenmerkende soep; vooral bij recepten voor maaltijdsoepen komen veel nationale gerechten naar voren.[:]

[:nl]Chorba Cherife[:en]Chorba Cherife[:]

€8,50
[:nl]pittige en volkruidige rode linzensoep[:en]Scallops and mixed shellfish with creamy fish sauce au gratin[:]

[:nl]Harira klassiek[:en]Harira klassiek[:]

€8,50
[:nl]traditionele Marokkaanse soep met lamsvlees,
kikkererwten, tomaten, ei en verse kruiden[:en]California[:]

SALADES

[:nl]Een salade is een koud gerecht, dat bereid kan zijn met verschillende ingrediënten en vaak aangemaakt wordt met een vinaigrette of dressing. Vinaigrettes en dressings bestaan meestal uit een combinatie van olie, azijn en smaakmakers als zout, kruiden en specerijen. Ook worden dressings vaak gemaakt met mayonaise, dat weer een mengsel is van olie, eidooier en azijn. Salades kunnen worden gegeten als voorgerecht bij een diner of als groente bij een maaltijd. Omdat salades vaak bestempeld worden als een gezond gerecht, zijn ze ook onderdeel van vele diëten. Tegenwoordig worden bepaalde salades soms gegeten als hoofdgerecht, deze worden dan maaltijdsalades genoemd. Een andere vorm van salade is als broodbeleg, bijvoorbeeld vleessalade.[:]
[:nl]Jergier[:en]Branzino alla Florentina[:] € 14,50

[:nl]Jergier[:en]Branzino alla Florentina[:]

€ 14,50
[:nl]fetakaas, rucola sla, tomaten, uien, olijfolie, azijn
en granaatappelsaus[:en]Sea Bass on bed of spinach and cream sauce[:]

[:nl]Gegrilde kip & geroosterde rode paprika salade[:en]Gegrilde kip & geroosterde rode paprika salade[:]

€17,50
[:nl]gegrilde kip, rucola, tomaten, tuinkruiden, olijven,
licht citroen vinaigrette en geroosterd Arabisch
brood[:en]German Style Pilsner (Brooklyn, NY)[:]

PIZZA TRADITIONAL

[:nl]In 1889 werd Raffaele Esposito, de beroemdste pizzaiolo (=pizzamaker) van Napels, uitgenodigd door de toenmalige koning van Italië Umberto I en zijn vrouw Margaretha om zijn specialiteiten ten paleize te bereiden. Speciaal voor deze gelegenheid bedacht hij onder andere een pizza met tomatensaus, mozzarella en basilicum: de kleuren die corresponderen met de vlag van het in 1861 opgerichte koninkrijk Italië. Deze pizza viel bij de koningin het meest in de smaak, en hij werd daarom door de maker dan ook pizza Margherita gedoopt. Deze pizza zette de standaard voor alle pizza's.[:]

[:nl]Margherita[:]

€11,00
[:nl]met een bodem van tomatensaus met een mix
van mozzarella kaas[:]

[:nl]Salame[:]

€13,00
[:nl]tomatensaus met mozzarella kaas en salami[:]

[:nl]Boremeo[:]

€13,00
[:nl]tomatensaus met mozzarella kaas en ham[:]

[:nl]Capricciosa[:]

€13,50
[:nl]tomatensaus met mozzarella kaas, ham en
champignons[:]

[:nl]Kebab[:]

€14,50
[:nl]tomatensaus, mozzarella, paprika, champignons
en stukjes gegrild vlees[:]

[:nl]Quatro Stagioni[:]

€14,50
[:nl]tomatensaus, mozzarella, kalkoen ham, runder
salami, paprika en champignons[:]

[:nl]Pikante[:]

€14,50
[:nl]tomatensaus, mozzarella, ui, paprika,
champignons, knoflookworst en jalapeño pepers[:]
  • Spicy

[:nl]Hawaï[:]

€13,50
[:nl]tomatensaus, mozzarella, ananas en
kalkoen ham[:]

[:nl]Frutti di Mare[:]

€16,50
[:nl]tomatensaus met een mix van mozzarella kaas,
garnalen, mosselen, calamares en tonijn[:]
  • Aanbevolen

[:nl]La Cocotte[:]

€14,50
[:nl]tomatensaus met een mix van mozzarella kaas,
ham, salami, artisjok en paprika[:]

[:nl]Veghetariana[:]

€14,50
[:nl]tomatensaus met een mix van mozzarella
kaas, gegrilde aubergine, gegrilde courgette,
artisjokken, ui, olijven, champignons, paprika en
rucola[:]
  • Special

[:nl]Pollo[:]

€14,50
[:nl]tomatensaus met een mix van mozzarella kaas
kipfilet, champignons, paprika en ui[:]

[:nl]Gorgonzolla[:]

€14,50
[:nl]tomatensaus met een mix van mozzarella
kaas olijven, peperoni, gorgonzolla, rode ui en
pijnboompitten met een verse rucola en een
balsamicodressing[:]

[:nl]Quatro Formaggio[:]

€15,50
[:nl]tomatensaus mozzarella, feta, provolone en
gorgonzolla[:]

PIZZA QULINAIR

[:nl]luxe pizza’s met een extra touch[:]

[:nl]Buffelmozzarella Sabine[:]

€14,50
[:nl]tomatensaus, Buffelmozzarella met
zongedroogde tomaten, basilicum, kapperjes,
pijnboompitten, ruckola en pestodressing[:]

[:nl]Capritarn[:]

€14,50
[:nl]geitenkaas met sesamzaad, mozzarella en
honing, zongedroogde tomaat, geroosterde
paprika, peperoni[:]

CALZONE

[:nl]dicht gevouwen pizza[:]

[:nl]Vegetariana[:]

€15,50
[:nl]tomatensaus, mozzarella, gegrilde aubergine,
gegrilde courgette, paprika, rode ui, artisjok,
olijven en jalapeño pepers[:]

[:nl]La Cocotte[:]

€15,50
[:nl]tomatensaus mozzarella, ui, ei, gegrilde paprika,
salami, ham, artisjok en champignons[:]

[:nl]Pollo[:]

€15,50
[:nl]tomatensaus, mozzarella, kipfilet, champignons,
paprika en ui[:]

[:nl]Marinara[:]

€16,50
[:nl]tomatensaus, mozzarella, rode ui, gegrilde
paprika, garnalen, mosselen, calamares en tonijn[:]

[:nl]Kebab[:]

€15,50
[:nl]tomatensaus, mozzarella, kaas, ui, gegrilde
paprika, champignons en stukjes gegrild vlees[:]

BASTiLLA

Be·stel·la - Bestilla is een pastei gevuld met kip, vis of vegetarisch. De vulling wordt heerlijk gekruid en vaak aangevuld met amandelen of hele fijne mie. De van zichzelf hartige pastei wordt soms bedekt met suiker en kaneel, wat een bijzonder smaakvolle combinatie blijkt.

[:nl]Bastilla Taklidiya[:]

€24,50
[:nl]filodeeg gevuld met kip, ei, gemalen amandelen,
honing en kaneel[:]
  • Special
Back to Top