Donderdag t/m Zondag 17:00 - 22:00 uur lunch vanaf 12.00 uur alleen op afspraak.

VRIJGELLENFEEST, FAMILIEDAG OF BEDRIJFSUITJE

AANTAL PERSONEN

Vanaf 8 personen

PRIJS

Vanaf €62,50 p.p

DUUR

240 minuten

Combineer koken, eten en gezelligheid of het nou gaat om een Familiedag, vrijgezellenfeest of een bedrijfsuitje.

Een kookworkshop leent zich bij uitstek voor een familiedag of een vrijgezellenfeest voor mannen en voor vrouwen, erg leuk om te doen. Vanwege het teamwork (teambuilding) dat om de hoek komt kijken is een kookworkshop ook aan te raden als teamuitje van een vereniging of via het werk.

Gezellig samen aan de slag  kook, proef en geniet.  Eindig met elkaar aan tafel om alle creaties samen op te eten.

Jullie worden ontvangen bij La Cocotte, in een gezellige en huiselijke ambiance, samen met de kundige en gastvrije begeleiding, maken we jullie tijd bij La Cocotte tot een geslaagde dag!

Tijdens deze Kookworkshop gaan jullie in teams een grote diversiteit aan de lekkerste gerechten bereiden. Met een feestelijk en rijk gevulde tafel als eindresultaat gaan jullie van elkaars kookkunsten proeven.

Natuurlijk is er na het nagerecht van de proeverij nog alle tijd om gezellig na te tafelen of om jullie plan te maken voor de rest van de (stap)avond. Onder het genot van een verse muntthee of koffie.

 

TARIEVEN

8 t/m 19 personen : per persoon € 75,00 p.p. bij la cocotte
20 t/m 29 personen : per persoon € 69,50 p.p. op eigen locatie
vanaf 30 personen : per persoon € 62,50 p.p. op eigen locatie

Prijzen zijn inclusief ingrediënten, receptuur, gebruik van keukenlinnen en schoonmaak, koffie, thee, tafelwater, frisdranken, bier en huiswijn. Voor meer informatie lees onze Algemene voorwaarden voor de kookworkshops.

KOOKWORKSHOP AANVRAGEN

VUL HIERONDER UW GEGEVENS IN

  SOORT AANVRAAG*

  Ik wil graag een offerte over* Tagine workshopMezzeh / Tapas WorkshopCouscous WorkshopBestilla WorkshopKinderfeest WorkshopKooklessen Marokkaans ArabischOpen inschrijving individueelfamiliedagBedrijfsuitjeVrijgezellenfeest

  AANHEF*


  SOORT GEZELSCHAP

  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

  Back to Top