AANTAL PERSONEN
Vanaf 8 personen
PRIJS
Vanaf €62,50 p.p
DUUR
240 minuten
Marokkaanse benaming voor ‘stoofpot’. Deze Marokkaanse stoofpan bestaat uit een schaal van vuurbestendig aardewerk met daarop een kegelvormige deksel, die van binnen half geglazuurd is. Door deze vormgeving koelt het vocht af tijdens het koken en loopt weer terug de schaal in. Ingrediënten blijven hierdoor sappig en het vlees wordt lekker mals. Dit zorgt voor een unieke aardse smaak. Tijdens de workshop gaan we in uitgebreid in op de gebruikte kruiden, specerijen en smaak. Waar moet ik aan denken als ik met een Tagine aan de slag ga?
TARIEVEN
8 t/m 19 personen : per persoon € 75,00 p.p. bij la cocotte
20 t/m 29 personen : per persoon € 69,50 p.p. op eigen locatie
vanaf 30 personen : per persoon € 62,50 p.p. op eigen locatie
Prijzen zijn inclusief ingrediënten, receptuur, gebruik van keukenlinnen en schoonmaak, koffie, thee, tafelwater, frisdranken, bier en huiswijn. Voor meer informatie lees onze Algemene voorwaarden voor de kookworkshops.