Donderdag t/m Zondag 17:00 - 22:00 uur lunch vanaf 12.00 uur alleen op afspraak.

KINDERFEEST & KOOKWORKSHOP

AANTAL PERSONEN

Vanaf 8 personen

PRIJS

Vanaf €17,50 p.p

DUUR

150 minuten

Kinderfeestjes Een bezoek aan La Cocotte is ideaal om een verjaardagsfeestje te vieren. Met een schort voor en een koksmuts op veranderen de kinderen in echte meesterkoks. Je kunt vooraf kiezen wat je wilt maken: Italiaanse pizza of franse frietjes met een gegrilde hamburger. Als toetje maak je zelf ijs. Tijdens het kokkerellen drink je limonade en na afloop krijg je een echt kookdiploma. Een feestje duurt 2,5 uur.

Een kinderfeestje is iedere dag te reserveren rond 12.30 uur.

TARIEVEN

De prijs van een kookworkshop voor kinderen is € 17,50 per kind, inclusief alle benodigdheden en consumpties. Het minimumtarief voor kinderfeestjes is € 175,00 voor partijen overdag. Afhankelijk van het aantal kinderen blijven er één of twee begeleiders (ouders) aanwezig.

Prijzen zijn inclusief ingrediënten, receptuur, gebruik van keukenlinnen en schoonmaak, ranja, thee, tafelwater, frisdranken, Voor meer informatie lees onze Algemene voorwaarden voor de kookworkshops.

KOOKWORKSHOP AANVRAGEN

VUL HIERONDER UW GEGEVENS IN

  SOORT AANVRAAG*

  Ik wil graag een offerte over* Tagine workshopMezzeh / Tapas WorkshopCouscous WorkshopBestilla WorkshopKinderfeest WorkshopKooklessen Marokkaans ArabischOpen inschrijving individueelfamiliedagBedrijfsuitjeVrijgezellenfeest

  AANHEF*


  SOORT GEZELSCHAP

  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

  Back to Top