Donderdag t/m Zondag 17:00 - 22:00 uur lunch vanaf 12.00 uur alleen op afspraak.

BASTILLA KOOKWORKSHOP

AANTAL PERSONEN

Vanaf 8 personen

PRIJS

Vanaf €62,50 p.p

DUUR

240 minuten

Tijdens de Bastilla workshop maakt u kennis met de trots van de Marokkaanse keuken. Aan bod komt onder ander Warqa ((filodeeg.) De wereld beroemde Bastilla maar ook Briwouite met allerlei soorten vullingen (vis, vlees, vegetarisch) worden gebruikt. Ook de voor u wel bekende  baklava. Tijdens de workshop leert men alle trucs en krijgt men tips hoe deze geliefde hapjes met zoette  en hartige vullingen te maken.

Tijdens de workshop gaan we in uitgebreid in op de gebruikte kruiden, specerijen en smaak. Waar moet ik aan denken als ik  met Warqa (filodeeg) aan de slag ga?

TARIEVEN

8 t/m 19 personen : per persoon € 75,00 p.p. bij la cocotte
20 t/m 29 personen : per persoon € 69,50 p.p. op eigen locatie
vanaf 30 personen : per persoon € 62,50 p.p. op eigen locatie

Prijzen zijn inclusief ingrediënten, receptuur, gebruik van keukenlinnen en schoonmaak, koffie, thee, tafelwater, frisdranken, bier en huiswijn. Voor meer informatie lees onze Algemene voorwaarden voor de kookworkshops.

KOOKWORKSHOP AANVRAGEN

VUL HIERONDER UW GEGEVENS IN

  SOORT AANVRAAG*

  Ik wil graag een offerte over* Tagine workshopMezzeh / Tapas WorkshopCouscous WorkshopBestilla WorkshopKinderfeest WorkshopKooklessen Marokkaans ArabischOpen inschrijving individueelfamiliedagBedrijfsuitjeVrijgezellenfeest

  AANHEF*


  SOORT GEZELSCHAP

  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

  Back to Top