Donderdag t/m Zondag 17:00 - 22:00 uur lunch vanaf 12.00 uur alleen op afspraak.

Live Cooking[:en

Live Cooking[:en

Wij geven u graag een kijkje in onze keuken. Sterker nog; we koken graag ter plekke op locatie. Bij live cooking bereiden onze koks de gerechten ter plekke in het zicht van de gasten. Op de event locatie waar uw diner wordt gehouden, richten wij meerdere kookeilanden in waar de verschillende gerechten gedurende de gehele avond worden bereid. Voor vlees-, vis en vegetarische gerechten en voor het dessert zijn er verschillende kookeilanden naar sfeer en ambiance opgesteld.
Live cooking is een echte belevenis en uw gasten kunnen langs de verschillende kookeilanden lopen en zichzelf bedienen van de gerechten. Na bereiding worden de gerechten uitgeserveerd en beginnen de koks aan de volgende gang.
Live cooking geeft een bijzondere dynamiek aan het diner en zorgt voor een leuke interactie tussen de koks en de gasten. Het menu wordt samengesteld op basis van uw wensen en ook hier werken we vanzelfsprekend met seizoensproducten en de beste kwaliteit vlees en vis
Goed eten op een mooie locatie prikkelt meerdere zintuigen waarbij de omgeving een belangrijke rol speelt. Live cooking versterkt dit gevoel en maakt de ervaring compleet. Het is gewoonweg een bijzondere ervaring waar vaker op terug gekeken zal worden.

  STAP 1: STEL ARRANGEMENT SAMEN

  Welk arrangement wilt u reserveren?

  ArrangementArabische Buffet 1001 NachtMezzeh - Tapas - HapjesWalking DinnerBBQ Op LocatieLive CookingSitting Dinner

  Extra's

  Aanhef


  SOORT GEZELSCHAP


  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

  La Cocotte Catering

  EventScheduled
  €38,95
  Back to Top