Donderdag t/m Zondag 17:00 - 22:00 uur lunch vanaf 12.00 uur alleen op afspraak.

Tapas, Mezzeh

Tapas, Mezzeh

Voor ons is Tapas, Mezzeh alles wat je kunt eten tussen en met je duim en wijsvinger dit in tegenstelling tot mes en vork.
Dit vinden wij belangrijk omdat fingerfood met name wordt geserveerd op staande recepties waarbij de gasten over het algemeen al een glas in hun handen hebben. Fingerfood is bij deze gelegenheden uitermate geschikt.
Het aanbod is zeer gevarieerd; van de (alom gewaardeerde) falafel tot de mooiste en Oosterse of Arabische hapjes. Zoals bij elke catering die wij verzorgen overleggen wij ook bij hierbij welke gerechten het beste bij uw evenement past. Evenementen zoals een zakelijke borrel, bruiloft, verjaardag, trouwerij of een ander belangrijke moment die u niet zomaar voorbij wilt laten gaan.
Mocht er een bepaald thema aan uw bijeenkomst gekoppeld zijn, dan creëren wij vanzelfsprekend het daarbij passende fingerfood.
Mooi glaswerk tot robuust Toscaans met lange tafels, geblokte tafelkleden en brood en wijn op tafel.
Onze koks werken met seizoen gebonden producten en stellen voor elk diner een menu samen dat past bij het verschillende jaargetijde. Vanzelfsprekend schenken we wijnen die perfect aansluiten bij het door u samengestelde menu.
Een diner verzorgd door LA COCOTTEis een garantie voor een geslaagde, lekkere maar vooral gezellige avond.

  STAP 1: STEL ARRANGEMENT SAMEN

  Welk arrangement wilt u reserveren?

  ArrangementArabische Buffet 1001 NachtMezzeh - Tapas - HapjesWalking DinnerBBQ Op LocatieLive CookingSitting Dinner

  Extra's

  Aanhef


  SOORT GEZELSCHAP


  Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden

  La Cocotte Catering

  EventScheduled
  €29,95
  Back to Top