Donderdag t/m Zondag 17:00 - 22:00 uur lunch vanaf 12.00 uur alleen op afspraak.

Catering

De cateraar van ‘s-Hertogenbosch

La Cocotte biedt catering voor elke event, op elke locatie in ‘s-Hertogenbosch, de perfecte culinaire invulling. Wij werken niet met vaste menu’s. In samenspraak met de klant wordt bepaald welke vorm van catering en welk menu het meest geschikt is voor het event. Dit kan een uitgeserveerd diner zijn met prachtig gedekte tafels en een vijf gangen diner, een walking dinner in een lounge setting, een lunch met prachtige biologische gerechten of een ontvangst met heerlijke Fingerfood gerechten. Hieronder vind u de verschillende mogelijkheden van de catering.

 

Wereldse gerechten

Voor het eten kan gekozen worden uit gerechten uit de diverse (wereld) Arabische keukens die onze koks bereiden. Van klassieke gerechten uit de Mediterrane keuken tot Mezzeh uit de Libanese keuken, van Spaanse Tapas tot Marokkaanse Couscous, alles is mogelijk.

Op locatie

Elk event en locatie vraagt om een andere culinaire invulling en wijze van serveren. Geen locatie in ‘s-Hertogenbosch is hetzelfde, elk event is uniek en vraagt om een specifieke vorm van catering. Wij stellen er eer in om samen met onze klant tot de perfecte vorm van de catering te komen.

 

Lokale producten

Wij produceren alles zelf en werken uitsluitend met de beste en verste (streek) producten. Ons eten is eerlijk, zonder onnodige franje maar altijd van een zeer hoge kwaliteit, ook bij grote gezelschappen.

 

Back to Top